Bureau Compas

Communicatie Passie Richting

Een nieuwe campagne, een nieuw begin

Wat een bijzondere dag. De aardappelcampagne bij Avebe is begonnen. Onderweg naar de fabriek in Gasselternijveen zie ik de eerste vrachtauto’s al rijden. Ja! Het gaat echt beginnen, vertrouwd en een beetje spannend tegelijk, de geur van verse aardappelen op de locatie, aardappelauto’s rijden af en aan. Dit is écht een moment.

En toch is het deze keer anders…

Want als ik arriveer is mijn collega al met de eerste lokale omroep op de locatie. Dit jaar ben niet ik de woordvoerder namens dit prachtige bedrijf, maar is het Marieke, mijn opvolgster. Zij is onze nieuwe communicatiemanager.

Na 8 jaar bij Avebe in écht de allerleukste baan, heb ik besloten dat ik iets anders wil gaan doen. Het is tijd om mijn grenzen te verleggen en nieuwe dingen te ontdekken.

Het voelt als de eerste keer zwemmen zonder bandjes, fietsen zonder zijwieltjes. Het voelt als de allereerste keer dat ik namens de coöperatie het woord mocht voeren. Het is spannend, maar ook zo vol potentie. Net als die eerste campagnedag van het jaar; We deden proefrooïngen, inventariseerden en maakten de planning rond. Maar het blijft allemaal een beetje theorie. Pas als de fabriek echt op stoom komt, dan weten we meer, dan gaat het voor het ‘echie’.

Tot 1 januari blijf ik verbonden aan Avebe. Daarna ga ook ik voor het ‘echie’, ga ik als zelfstandige verder in het communicatievak. Op naar mijn eigen campagne!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *