Bureau Compas

Communicatie Passie Richting

Wat een prachtig jaar!

En dan is het ineens januari. Een nieuw jaar. Het eerste jaar Bureau Compas ligt achter me. En wat was het een prachtig jaar. Dat ik er toch ooit zo lang over na moest denken voor ik deze stap durfde en kon zetten. Ik kijk dan ook vooral met heel veel trots terug.

jubileumdag

 

In de eerste plaats heb ik natuurlijk het bijzondere jubileumjaar van Avebe mogen coördineren. Met zoveel enthousiaste oud-collega’s en met een betrokken stuurgroep, hebben we er een fantastisch jaar van gemaakt, waarbij de kernwaarden Binden en Bouwen altijd voorop stonden. Een echte kers op de taart was mijn dagvoorzitterschap op de jubileumdag waar Avebe uit naam van René Paas het predicaat Koninklijk mocht ontvangen. Wat een feest om deze dag met zoveel betrokken mensen te mogen delen.

 

Maar er was nog meer, veel meer. Nieuwe opdrachtgevers dienden zich aan. Ik haalde mijn hart op met het schrijven van reportages voor Nieuwe Oogst over vooruitstrevende ondernemers. Voor Nomilk2Day interviewde ik Agrifac en FrieslandCampina. Wat een feest om hun bevlogen verhalen op papier te zetten.

Voor andere opdrachtgevers maakte ik van projectplannen concrete communicatieplannen die tot uitvoer werden gebracht  waarbij ik zoveel nieuwe enthousiaste mensen heb mogen ontmoeten. Het was een jaar van inspiratie, van ondernemen, van kansen grijpen en stappen durven maken. Ik kijk uit naar de mooie dingen die gaan komen in 2020 en de jaren die mogen volgen. Een heel fijn en inspirerend 2020 gewenst!

Eén reactie op “Wat een prachtig jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *